29 Aralık 2010 Çarşamba

pacanga böregi



pacanga böregi
Malzemeler :
2 Adet yufka
150 gr sucuk
200 gr rende kasar
1 Adet
domates
1 Adet yesilbiber
1 Tutam maydanoz
Kızartmak için sıvı
yağ
Hazırlanışı :
Yufkaları dört üçgen elde edecek şekilde kesin.
sucukları ince ince dilimleyin doğradığınız biber ve domatesle teflon tavaya
koyarak 1-2 dakika sote edin (isteğe göre çiğdende kullanabilirsiniz). Soğuyunca
kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Yufkayı kalın bir
sigara böreği şeklinde sarın.Tüm yufkalar bitene kadar bu işleme devam
edin.Yufkalar bittikten galeta ununa bulayarak , kızgın yağa atarak altlı üstlü
kızartın. Soğutmadan sıcak olarak servis yapın. AFİYET OLSUN.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder